Ski

Hyggen idrettsforenings skigruppe er et tilbud til barn fra skolealder og oppover. Vi ønsker å tilby et allsidig opplegg med fokus på stor aktivitet og mestring.Vi deler gruppen inn etter alder og ferdigheter. I tillegg til kondisjon jobber vi med teknikk og balanse, gjennom mye lek og moro – det viktigste av alt – SKAPE GODE OPPLEVELSER OG MESTRING!!!

Om vinteren samarbeider vi med Heggedal, Vollen og Dikemark samt Gråbein og vi trener på Eid skistadion i perioden november til påske.

Trening vil foregå på torsdager. Første barmarkstrening blir torsdag 12. oktober i uke 41. Det blir forskjellig oppmøtested og ulike aktiviteter. Info. kommer på spond.

Gruppene
Skigruppen deles inn i to hovedgrupper: Skileik og gruppetrening.

Skileik for 1. – 3. klasse vil i år ivaretas gjennom allidrett på onsdager, se allidrettens kalender. Er det noen veldig ivrige 3.klassinger er de velkommen til å delta i skileikgruppa.

Skileik: er for 4. klasse samt 5. klassinger som fortsatt har mest lyst til å leke på ski.

Gruppe 1: er for de som går i 5. – 7. klasse.

Gruppe 2: er for 8.klasse og oppover.

Opplegget avhenger av hvilken gruppe du trener med.
Nye som har lyst til å bli med på skitrening:
Send sms til Kjersti Marthinsen 951 434 71. All informasjon skjer via spond.
Følgende info. må med: Navn på barn, alder, foresattes navn, telefonnummer og ev. mail. Alle medlemmer som var med på skitrening forrige år ligger fortsatt inne i systemt og vil få info.via spond. Har du spørsmål eller vil ha mer info. kontakt Kirsten
Leder Hyggen IF ski: Kirsten Moen Tvenge: 975 84 503